maanantai 2. huhtikuuta 2012

fUCK yEAH!

Tämä päivä oli erityisen erikoinen, ja outo...o.o

Menin epänormaalisti 10 kouluun ja kiipesin vammaisesti 5 kerrokseen, ja meille kerrottiin että meillä on palo harjoitus. No vartin päästä me kaikki menimme koulun kentälle. Ja odotimme, että saisimme luvan lähteä takaisin luokkiin, ja eikun taas kävellä taas 5 kerrokseen, ja tunnilla olimme huimat 10 minuuttia ja takaisin alas, koska ruokailu -.-" Yhtä ravaamista ylös alas.

Sit meil vissiin alkoi liikuntatunti käveltiin Pohjantien koululle päin, meitä vastaan käveli pari 4-luokkalaista poikaa. Toinen pojista tunki jonkun haisevan rinkulan mun naaman eteen ja tokas "Häpy!" Olin iha sillee mitööööööh?!  Noh, sit ne alko huuteleen meille kaikkee rivouksia ;c kuten; "Lesbot!", "Tytöt taipuu hyvin, et ne voi nuolla pilluaan!"  "Te nussitte toisianne!", "Runkkarit!", "Itsetyydyttäjät!". Hei C´moon? mist noi on saanu päähänsä tollasta, ja vieläpä 4-luokkalaiset? god! Ei näin, ei niiden kuulu vielä tietää tuollaisia, en mäkää tietäny mitää noista ton ikisenä XD

Mut tosiaan  meil oli lihaskuntotestit, ja osallistuinki aktiivisesti :D

Liikkatunnin jälkeen, lähdin Pauliinan kanssa niille. Käveltiin sellasia isoja rauta portaita alas, ja siinä alhaal oli liukasta, ja vieläpä alamäkeä. Enhän mä tiennyt et se oli liukas, ja meinasin liukastua heti ku astui portaikon jälkeiseen jääasiaan. Jos olisin kaatunu olisin iskenyt pääni portaisiin ;s  Mut jokatapauksessa keikuin ja vaapuin koko alamäen kiljuen, yhdessä vaiheessa kaaduin.  Perille päästyämme, avattiin kone ja alettiin katsoa Crazy Factorysta lävistyskoruja.

Umh. Kun tulin kotia, mutsi laittoi keittiön seinälle PINGVIINEJÄ! ;o wtf?!

Sit kysyin mutsilta et minkä takia? Sen vastaus oli "Että Joni (pikkuveli) saa vähän katseltavaa, ja Joni halusin tämän"

Okok XDDD Sit sanoin ; Koht on kesä ja meil jotain pinviinejä seinillä, hei halooooooo! Vähä tyhmän näköstä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti