sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Chibicon

Menin tossa perjantaina Reetan luo Ouluun, koska lauantaina oli Chibicon.

Perille saavuttuani, lähdimme autolla kohti Reetan asuntoo, ja heitettiin tavarat sinne ja lähdettiin ajamaan pyörillä keskustaan (5-6 km). Ei toki ole perse ja jalat kipiät ._. Mut tosiaan mentiin keskustaan vaa ihan siks, et käytäsiin mäkkärissä. Sit me nähtiin Anua ja mentiin lagamaan ensin Rosson ala-aulaan, ja saatiin häätö, mutta ei hätiä mitiä, sit mä opastin noi lapsukaiset toiseen paikkaan kierrellen ja kaarrelen ties mistä oikeaan paikkaan, ja matkalla nähtiin kun eräs puleista meinasi jäädä auton alle ;c Tosiaan mentiin sinne Raxin portaikolle istumaan ja lagailtiin siellä kai tunti, kunnes Anu lähti poies ja me jäätiin sinne ja jne :D ja niin :D

Näin Oulun Raxin alakerrassa (y)



Lauantaina, oli hieman vaikeeta nousta sängystä ylös ku otliin valvottu nii pitkään, ja si ku oltiin valmiita, ni eiku 5-6 kilsaa keskustaan päin pyörillä<3 ja kohti chibiconia C:

tässä ois joitain onnistuneita kuvia :D (laitan  lisää jossain vaiheessa, kunnes saan ne loput kuvat, koska mun muistitikku on kai rikki ku se jotenki ei tallettanu kaikkia kuvia tikulle ;c se tippu lattialle ja säädin sitä itte, ni tais joitain juttui vähä mennä rikki :D:D:D:D:D:)
Tosiaan, conissa liikkui terroristi ryhmäö joka tanssitutti ja hiippaili ympäri con aluetta :D

mie ja miun pikkuinen Reetta apina<3

Kaikki cosplay kilpailijat

yrh..lössiä

MORSO<3

ME GUSTA<3 (hakkasin sitä pallolla, ja kysyin voinko ottaa kuvan ;;)))


Chibiconin jälkeen lähdettiin kohti Reetan asuntoa ja oltiin vaa parituntia ja katseltiin kuvia. Sit meille soitti Riina ja Jenni, ja he kysyivät voitauisko tulla käväseen niillä, no ajateltiin mennä, ja tietenkin lisää kilometrejä ! Noin pari kilsaa sinne ja takas x)) No me si siel naurettiin kivasti ja meni lujaa! höhö :D Enpäs kerro enempää.


Buttttt todaaaay, Sunnuntaina, läksin tänään kotia kohti Oulusta ._. Mutta jäin Kuopion asemalla viel keskustaan Orjani Villen kanssa ja Elinan C: Ulkoa oli kylymä ja yritetttii ettii sisätilaa, mut mikään ei ollut auki ;c joten päädyttiin menemään asemalle istumaaa.

JJuuuh, eipä mulla muuta. Mut tosiaan, voin lähettää kuvan, jos sää itte esiinnyt joissain noissa kuvissa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti