maanantai 23. huhtikuuta 2012

Yhtymän yhteinen nuorten leiri

Jouuu määäään! Booom shakalakakakakakaakaaaaaa! Oliko ees huikee viikonloppu vähän alle sadan nuoren kanssa? OLI IHAN SAIRAAAAN SIISTI MEININKI WOHOOOO!
 Nyt jos sais ne mun hehkeät kuvat minnun kaverilta ;p

Mut tosiaan, lähdettiin perjantaina kohti Hirvi(ö)järveä päin, mutta käytiin ensin perjantain messussa.

Kun saavuttiin paikalle mentiin suoraan syömään iltapalaa. Ja sitten laittamaan sängyt kuntoon, ja sitten olikin jo jokin iltaohjelma C:

Lauantaina meillä oli erilaisia kanavia, itsehän valitisn; köysirata, laulujuttu, pelit.

Köysirata oli hirrrveen kiva, ensinmäisessä köysiasiassa piti meidän tehdä nooan arkki kahdesta pitkästä narusta, ja meidän piti pysyä siinä pari minuuttia, ilman että jalat osui maahan, onnistuimme. sitten toisessa köysiasiassa meille oltiin rakennettu köysirata, jota yritimme päästä läpi, ne oli suhtkoht helppoja mutta viimeinen tuotto hankaluuksia, mun jalat tärisi ihan sairaasti, koska meinasin tippua pää edellä maahan XD Muut olivat että kyllä sinä pääset, ja kyllä minä pääsin sen C: Onneksi koko köysiradan aikana oli kummalakin puolella ihmisiä turvana.

Laulujutussa me laulettiin lauluja, ei mitään erityisempää.

Peleissä pelattiin ulkona kaikkea kivaa.

Yrhh...En nyt kerro varmaan järjestykses koko lauantai päivää, ku en oikeesti muista xC Mut tosiaan, jossain vaihees me jäätiin ylätalolle pelailemaan kaikkea kivaa. Oli kyl iha hiton hauskaa!

Sit illemmalla, saunojen aikaan, pari isospoikaa oli viritelly meidä eräänlaisen tasapainotteluköysijutun. (En muista sen nimeä) mutta köysi oli about 4 cm leveä, jonka päällä me sitten taiteilimme. Eräs isospojista heitti tahallaan läppää nauraattaakseen meitä, ja ettemme onnistuisi taiteilussa. XD siinä se onnistui, se oli hauska poika :D Eräässä vaiheessa köysitaiteilua tein semmose öhhhhhh äänen ja se poika sit koko ajan heitti siit tyhmää läppää, ja mie nauroin XD se muistutti koko illan siitä :""D

tsajajajajaa, koko viikonloppu ol yhtä boomshakalakaboomshakalaka HEY fantastic baby, i wanna dan dan dan dance!


Ja sunnuntaina olikin jo lähtöpäivä ;c yyy,,oisin nii halunnut vielä jäädä sinne

Sunnuntaissa oli hyvä juttu!!!!!

Kun bussit saapuivat, eräs busseista törmäsi lipputankoon :DDD Ja se oli tietenkin meidän bussi (y)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti