torstai 5. huhtikuuta 2012

uliuliuli

TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERVEEEEEE!!!!!!

Mä oon ihan sdfjsgftorehjo koska huominen <3 Mut siitä kohta, ensin kerron päivästäni.

Aamulla oli ihan älyttömän vaikea nousta sängystä, koska väsytti ihan sairaalloisesti. Havahduin 7 aikaan ja huusin äidille "Miks et herättäny mua!?" Vastuksena sain; "Ai en vai herättäny? 2 kertaa yritin herättää mut tungit peiton korviin ja örisit!"   mie: "aijjaaaa...Oisit heittäny vettä päälle "

Höhö joo :D Kouluun kuitenkin kerkesin ja kotsalla alkoi koulupäivä, tosin meillä oli kirkko 12 aikaan. Ja mitäs me jeesusteltiin siellä, ei mitään x) kuunneltiin öriöri musiikkia ja k-poppia Pauliinan kanssa :D Ja nätsiti sattui  Dir en Grey - The Blossoming Beelzebub    sellaisen virren aikana että dirujen biisi kuulosti sen virren pila versiolta XDD Ei me toki revetty :D Onneks istuttiin niin nurkassa ja parvella, ettei kukaa oikee kiinnittäny meihin huomiota :D

Kirkon jälkeen menin Pauliinan kanssa keskustaan, itse ostin vr.ltä junalipun huomiseksi, ja saimme sen jälkeen MUNAA! Ehh..siis suklaamunan kummatkin c: Sit me avattiin ne ja mä kiljuin keskellä pihaa "Tää o tummaihosen muna!, sul on vissii iha suomalisen ;c"   Vähän ajan päästä;  "voi vittu! sul onki piilo tummaihonen!! ja mul on näköjää mälli muna ku täs o valkosta sisällä!"  
Joooh, mein ihanat keskustelut (y) <3 
Käytiin sitten kirjastossa, lainasin sieltä parikytsataa kirjaa...okei en :D mut paljon lainasin.

Goosebumbsin kirjoja 4 kpl : En oo lukenu niitäkää varmaa 2 vuotee, ja oli tullu uusia kirjoja c:
Sininen Kuu : kuulosti mukavalta ni ajattelin ottaa sen
Viilto : Vihdoin löysin sen! Oon jo pitkään ajatellut lukea sen c: 

Fuuuuck Yeah! Huominen<3 Lähden Ouluun viikonlopuksi, ja lauantaina on chibicon c: 

Hmm,, AINIIN! sain sen laukun valmiiksi vihdoin c: 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti