keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

litlle girl make me feel so GOOOD

eikumitö?!..... Joo en tosiaan tiedä tän blogin otsikkoa :""D Pedo Bear -song soi minun päässä ._.

Mutta tosiaan, aamu ei mennyt niinkuin elokuvissa. Meillä oli atk-tunti ja meidän nimenomaan piti saada jotain kuvattua videokameralla, että päästäisiin editoimaan siitä ´elokuva´, minulla ja Pauliinalla oli ensinmäistä kertaa kamera kädessä, ja vieläpä viimeisenä tuntina tota elokuva juttua. Ensinmäiset puolituntia tapeltiin kameran kanssa ja pauineltiin kaikkia mahdollisia nappeja, jotta saataisiin kamera toimimaan (siis se näytti kuvaruudulla pelkkää valkoista). Puolentunnin kuluttua vasta tajusimme, että meillä oli yöuvaus päällä :"D Nooooh,,mitäs me blondit XD Tuli tosi tyhmä olo ja revettiin suunnilleen maahan. No saatiin se toimimaan mutta eihän me mitään saatu kuvatuksi, ja menimme istumaan ala-aulaan ja nöyrinä sitten kerroimme opettajalle, ettemme saaneet mitään kuvatuksi. Ope oikein ilahtui C: Not..
Tosiaan, livahdettiin luokasta varmaan 10 minuuttia aiksemmin, heti kun opettaja käänsi päänsä tietokoneen ruudulle, hiivimme ovesta ulos >:::) Mitäs me pahikset :D

Jou, sit matikan tunnilla kerratiin matikan valtakunnallisiin ja tapeltiin opettajan kanssa jolla meinas mennä hermot meihin :D:D:D:D

Öyh, Kuviksen tunnilla me tehdään koulun seinille sellasii ihmisii ja mein porukka tekee sellasen kawaiiirainbowiiimou girlsin :D:D:DD:

Öhöhöhö....Ja sit tänään kävin isän luona, kävin viimeksi siellä puolivuotta sitten :D Isä oli taas piirrellyt ja maalaillut, kuten joskus ennen C: Se olla huuuuva juttu :) Se vähän järkky minun tyyliä :DD Mut toisaalta piti. Isö kertoi, kuinka hän on miettinyt minua ja ollut silleen et miks en enää käy sen luona tai soittelen. Kerroin että on tosiaan kiireitä. Isä myös suunnitteli jotain semmoista kivaa tekemistä joksi päiväks C:

Tässä näit miun isän piirroksii :D Voi ku itekki oisin yhtä taitava.Miksiiiii en voinu perii tota lahjaa? ._.




Mutta, minä nään että täällä käy joka päivä ainakin 5 henkilöä lukemassa tätä, joten pyytäisin teitä rakkaat lukijat, ketä ikinä oottekkin, liittymään blogin lukijaksi C:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti