lauantai 31. maaliskuuta 2012

ouwou

Moiksista!

 Meil on tää seinäremontti menossa, niin en ole pystynyt päivittelemään blogia ;c

Mut tosiaan, mulla oli torstaina Yhteiskuntaopin valtakunnallinen tietokilpailu koe, en osannut yhtään mitään siitä, tuijotin vain monistetta ja saatoin ehkä kirjoittaa pari tyhmää sanaa viivoille. Mun teki niin mieli piirrellä siihen kokeeseen, mutta en ihan viittinyt.

Torstain viimeiset tunnit, kemian kaksoistunti, oli aika hauska, mutta toisinaan pelottava. Meidän tunnilla kävi koko ajan joitain opettajia, mutta mein aineenopettaja ei tykänny oikein, se valitti kuina ärsyttävää, kun aina meidän luokan kemiantunneilla ravaa ihmisiä tai ei ole ollenkaan tunteja, jos on jokin päällekkäinen pakollinen asia, kuten joku musiikkiesitys salissa. Nytkin aloitimme uuden koealueen, ja tunteja meillä on vaan 5 (?) koska kivasti ja nätisti sattunut päällekkäiseksi loma <3 Mutta tosiaan, ope repes nauramaan kun tuli jo viides opettaja koputtelemaan oveen, ei toki opettaja katsonut sillee "Miks noi nauraa?" Mutta peliottavaa siinä oli se, et kemian ope alkaa räyhäämään.

Perjantai oli varsin mukava päivä, koulu loppui yhdeltä ja tulin kotiin lagaamaan. Sit illemmalla näin Karoa, ja päädyin menemään sille yöksi :)<3 Meillä oli iha kivat keskustelut :D:D:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti