torstai 23. elokuuta 2012

tsipalapumpum

Yh, en ikinä keksi mitään järkeviä otsikoita.
Mut asiaan :D

Maanantaina meillä oli vielä epänormaalia koulupäivää, eli keskusteltiin erilaisista opiimistyyleistä, sitten jauduimme ryhmiin ja teimme esitelmät niistä. Meillä oli teoreettinen(meduusa)oppimistyyli :)
Sit mentiin e-r-i-t-t-ä-i-n hitaille koneille tekemään oppimistyyli testin.
Sit syömää ja sit öö, en muistakkaa ;oo

No anyway, meillä oli ti-to leiri, jonka tarkoitus oli tutustua omiin luokkalaisiin. Tiistai meni pelejä pelaillessa, keskiviikkona meillä oli leiriolympialaiset, jakaunuimme 5 ryhmään, ja meidän ryhmän nimi oli N& Spice Girls.
Sit kerron teille millaisia rasteja kävimme läpi;
1. rasti; Menimme istumaan viltin päälle jonossa, kädet ei saaneet koskea maahan, tarkoitus oli päästä eteenpäin "nytkyttämällä".
2. rasti; hevosenkengän heitto; Heiteltiin hevosenkenkiä penkeille joissa oli eri pistemäärät.
3. rasti; Paperirengas; Meidän piti repiä paperista yhtenäinen paperirengas, siitä ei saanut irrota yksittäisiä paloja. (Emme onnistuneet sinä)
4. rasti; Ruutuhyppely; En osaa selittää sitä :I Siinä oli 5 ruutua, ja jokaisen piti päästä yhteen ruutuun,eli ensinmäinen menee ensinmäiselle ruudulle ja seuraava yrittää päästä sille toiselle ruudulle ilman että koskee ensinmäiseen ruutuun (ruudut ovat siis peräkkäin) kolmas yrittää päästä kolmannelle ruudulle samalla tavalla, ettei osu ensinmäiseen tai toiseen ruutuun, jnejne, sitten kaikkien täytyy päästä viimeiseen ruutuun samalla menetelmällä.
5.rasti; tukkihumala; tätä ei tarvi varmaan selittää? no mut kuitenkin pyörittiin tolpan ympärillä 10 kierrosta ja sitten juostiin toisen tolpan ympäri takaisin.
Bonusrasti; Hae minulle; eli siis muodostettiin jonot ja sit jonon ensinmäiset hakivat tietyn esineen, ja se joka kerkesi tuoda ensinmäisenä sai pisteitä.

Sit tehtiin iltaohjelmaan peli, leikki tai sketsi.

Yö oli mielenkiintoinen, mutta kuitenkin ärsyttävää. Tiesin kyllä et mitä tulee tapahtumaan.
Meidät herätettiin 4 aikaan yöllä vappupillien ja huutojen kera. Sit meidät passitettiin pukemaan ulkovaatteet päälle ja mentiin ulos ja sit saunaan odottamaan, meille siis järjestettiin semmonen juttu jossa sidottiin huivilla silmät ja taluetettiin ympäri pihaa, meidän piti tunkea käsiä ällöttäviin sankkoihin jois oli ties mitä.:c

Päästiin takaisin nukkumaan 6 aikaa, ja herätys puol 8 :):)

Nyt sit väsyttää törkee paljon!!

2 kommenttia: