tiistai 13. elokuuta 2013

school i hlaotvee you

Nyt on taas palauduttu kouluarkeen! En kerinnyt totuttautua kouluaamu rytmiin, kuten olen viimevuosina tehnyt, mutta ihmeen virkeänä heräsin tänä aamuna!
Ensimäinen yö on vietetty Mikkelin Suomen Nuoriso-opiston Savotan asuntolassa ihanalla jousipatjasängyllä.  <3 Tää huone on yllättävän kiva, täällä on enemmän säilytystilaa mitä minun omassa huoneessani on.

Eilen maanantaina siis oli ensinmäinen koulupäivä, kerrattiin koulun sääntöjä ja tosi moni säännöistä oli muuttunut, nyt niitä on vaikee opetella koska on tottunut vanhoihin sääntöihin. Mutta eiköhän se tästä (:

Illasta oli perinteinen "Ykköset on täällä jee ryyppäämään"-ilta.

Mulla se meni niin että koulun jälkeen tulin huoneeseeni, lösähin sängylle, datasin parituntia, laitoin herätyksen varmuuden varalta jos nukahdan, koska väsytti  perkeleesti..No siinä kävi sit niin että nukahdin ja puhelin oli sammunut jostain kumman syystä ja nukuin 6.sta 9.sään asti. Avasin puhelimeni ja olin saanut monta viestiä, 2/3 osa oli hädissään minusta olevista ihmisiltä ja 1/3 osa oli sit ne ryyb ilta :D
Selvitin sit asian ja soitin parille luokkalaiselle ja kyselin mis ne oli, sit lähdin käväsemään siellä paikassa jossa koulumme nuoriso oli kokoontunut.  Juomattomana menin,mutta tuli juotua 1 ½ lonkeroo, kiitos Ellin :)
Sitten palasin kämpälle. Nukkumaan.

Aamulla heräsin sit siihen ku äiti soittaa KUUDEN aikaan ja kysyy olenko hereillä x_x Äiti, en, en ole hereillä vielä.... Kouluni alkaa joka aamu 8.15 joten voin hyvin herätä siinä 7.45 ;)

Jjuu, sit menin aamupalalle, sit tunnille ja kirjotin käteni kipeäksi...18 sivua tekstiä x_x pls, tarviin uuden käden (:

Lupasin että tänä vuonna panostan kunnolla! Katsotaan onnistuuko (:




Ainiin ja viimeviikko oli iiiiiihana <3 Koska mun oma muwunen oli yötä hurjat 4 yötä :3
Ja oli kivaa! Katsottiin paljon leffoja ja käytiin katsomassa vanhaa hypäriä ja eksyttiin jonnekin venealueelle jonne oli pääsy kielletty, siel oli vartointi, mut me eksyttiin jostain metäst sinne, ei me voitu tietää ._.
Mut ei kukaa valittanu c:


http://ask.fm/LagoonMystery kyselkää ;3









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti