Sivut

torstai 14. kesäkuuta 2012

alkuasukkaat tiipiissä

Eilen/tänään oli kyl huikea yö, ja nyt jaan tämän ihanan seikkailumme teille!

Nilla ja Noora sai jonkun älynväläyksen tulla Kuopioon, he kysyivät multa voisiko he tulla mun luo yöksi koska ei ollut muuta yöpaikkaa tiedossa, no mun luo ei päässy joten ajattelinpa siinä että jään heidän kanssa yön yli hortoilemaan keskustaan.
  Valehtelin äidille meneväni kaverin luo yöksi, mutta en mennytkään.

Joskus 9 aikaan illalla Nilla ja Noora saapu Kuopioon ja mentiin mäkkäriin, huomattiin että koko mäkkäri ei oo ees auki yöllä, siin si panikoitii et mist saadaan ruokaa. No päätettiin mennä abcille ostamaan jotain, matkalla tietä ylittäessä, minä ja Noora meinattiin tappaa hothot aasialaiset miehet ku mentii vaa tien yli ku luultiin et ne oli rumia kebab miehiä.
Sit ku oltii abcil ostettii kivennäis vettä ja tortilla sipsuja, ja mentiin hatsalan pihaan mutustelemaan. Sit me mentiin takas keskustaa ja mietittii minne seuraavaks, kuplahalli vai vänäri? No vänärin kentälle me päädyttiin, jossa oli ihan mukava itikka lauma. Voi  kun tykkään itikoista...

00.30
Sit mentiin vänärin laiturille ja yritettii soitella ihmisille mut ne ei vastannu ja si pyydettiin Valtteri ja Merja satamaan, siel me si oltii ja me kolme naurettiin iha liikaa koska väsymys ja osattiin puhua. Si me lähettiin autolla mäkkäriin, koska ainut paikka joka oli auki, ja meillä oli nälkä.
Se auto kyyti oli aika hurja, pelotti et koht ollaa jossai puussa, järves tai jossain ;o
Me pysähdyttiin jonnekki ja syötiin.meidän eväät.
Sit petosen kautta mentiin kuplahallille ja kiivettiin edesvastuun uhalla sitä juttuu ylös x)
Si jonki aja kuluttuu ne lähti pois ja jätti meidät sinne. Sit meki lähettii ku siel oli joku vartija ;s
Mut oli kiva olla auton kyydis, koska siel oli lämmin ja itikat ei inissy ja syöny meit, ja mein jalkoihin sattui.

Me päädyttiin valkeisenlammen jonnekki puistoon. Oltiin siel ja meitä väsytti aivan älyttömästi, ei kello ollut kuin ehkä 2. Sit lähdettiin kävelemään lampea, sillä ei kestetty itikoita. Sit me löydettiin mahdollinen yöpymis paikka, nimittäin lasten puistossa oli 3 tiipiitä, ja päätettiin mennä sinne, oltiin siellä jonkun aikaa ja soiteltiin ihmisille voitaisko tulla yöpymään niille. Ei päästy minnekkää, joten pidimme vähän mölinää hienossa majassamme :) Sit pari parikymppist jätkää kuuli meidät ja huuteli meille "Mitä intiaaneja siellä oikee on?" ja kaikkea muuta kivaa. Si ne tulivat meidän luo juttelemaan. He kysyivät et miks ollaa näi myöhää ulkona, ja me selitettiin koko juttu alusta asti. :) Sit ne häipy, eikus hetkinen, sit ne huuti meille, että meidän täytyy oikeesti tulla pois sielt tiipiistä. Olin iha paniikis "miks!?"
  "koska mä sanon niin!"
Sit lähettiin ja mentii niide luo.
Sit ne kysy meilt et halutaanko mennä sen toisen jätkä luo yöksi, ettei meidän tarvii ulkona olla. Siinä me mietimme vähän aikaaa ja mentiin sitten sen luo yöksi. Juteltiin alussa et mite meidä pitää käyttäytyä siellä. Me vaa naurettiin koko ajan ja se luuli että oltais otettu alkoholia, sen ilme oli tosi vakava ja kysy "ettekö oikeesti oo ottanu mitään?"
Oltiin kuulema aika yllätys sen.iltaan. Se sano et silki on hauskaa. Se varmaa muistaa ikuisesti meidät :-D Ah, olemme ihania intiaaneja c:
Me alettiin nukkua joskus 4 aikaan yöllä ja herättiin 9.
Se mies ei ollut ees semmone puli, vaan ihan kunnon nuori mies, sen kämppä oli hirmu kiva 8D
Ja si tuli aamu ja lähdettiin pois, mut si huomasin et mun rakas kaulakoru jäi sen yöpöydälle ;w; Onneks löysin hänet fabosta ja laitoin viestin menemään et haluun mun korun takas.

Vaikka tuli nukuttua pari tuntia, ja muutenki aika huonosti, en unohda tätä yötä koskaan ! <3

2 kommenttia: